MK Dienstverlening - Logo

Hogedrukreiniging, Afspuiten, MVO.

Als het gaat om hogedruk reiniging , komt er vaak meer bij kijken dan even voor te rijden en aan de werkzaamheden op te starten.  Een goede voorbereiding is essentieel.

Oorzaak

Door langdurige weersinvloeden raken geveldelen  verweert en worden geveldelen door verschillende oorzaken ontsiert.

Methode van hogedruk reinigen

  1. Welke ondergrond (Betonnen ondergrond, Monumentale gebouwen)
  2. Mate van vervuiling
  3. Welke temperatuur is mogelijk te gebruiken zonder dat ondergrond zal beschadigen
  4. Welke druk is te gebruiken zonder er gevel schade optreed
  5. Welke chemische middelen zijn te gebruiken
  6. Welke plaats dient gereinigd te worden
  7. Milieu wetgeving ter plaatse i.v.m. vergunningen

Stoom reinigen

Stoom reinigen is een methode van gevelreiniging waarbij milde vormen van aanslag van uw gevel worden verwijderd. Denk hierbij aan mossen, algen of klimop. Stoom reinigen is een effectieve en voordelige manier van gevelreiniging. Door uw gevel eens in de zoveel jaar te laten reinigen voorkomt u ernstige schade aan uw muur.  Vandaar dat stoom reinigen veel wordt gebruikt bij monumenten. De methode is het minst schadelijk voor de muren en voor het milieu.

Proefstuk voor hogedruk reinigen

Om de juiste werkwijze te bepalen, zal het plaatsen van een proefstuk de uitkomst bieden. In goed overleg zal er de juiste werkwijze duidelijk worden. Hierbij zullen direct de bereikbaarheid  en mate van vervuiling beoordeelt kunnen worden.

Wat is belangrijk bij hogedruk reinigen

Factoren als ,Welke druk,  Welke temperatuur, Bereikbaarheid en Welke milieueisen dienen op de werkplek in acht genomen te worden? Door te hoge druk kan bv. gevelwerk beschadigd raken, door te lage druk zal er te weinig reinigingskracht ontstaan.  Door met hogere temperatuur het oppervlak, gevels, betonwerk, vensterbanken en voegen schoonmaken en af te spuiten zal er een hogere reinigingskracht bereikt worden en geveldelen in tact gelaten worden. Door met een hogere temperatuur  zal de snelheid van werken tevens te goede komen.

Benieuwd naar onze secure werkwijze?

 

Graffiti verwijderen,  Beplating reinigen, Terras reinigen, Bestrating, reinigen, Gevel reinigen, Beton reinigen, vlechtwerk afspuiten, standalone machine.

 

Vraag een offerte op voor Hogedrukreiniging, Afspuiten, MVO.

MK Dienstverlening - Hogedrukreiniging, Afspuiten, MVO.

Informeer naar onze referenties

Meer weten?

Bel ons: 070  220 42 21 
Bgg Gsm (06) 50 28 36 39

of Email: info@mkdienstverlening.nl

 

We zijn online!