MK Dienstverlening - Logo

Schoonmaakbedrijf Westland

MK Dienstverlening is als Westlands schoonmaakbedrijf op een breed terrein een facilitair dienstverlener in het Westland.

Veel Verenigingen van Eigenaren (VvE) binnen in het Westland, Delft en Den Haag, Hoek van Holland en ver daarbuiten zijn meer dan tevreden over onze dienstverlening. Informeer daarom eens naar onze referenties.

Contact

Glazenwasser, Glasbewassing met Hoogwerker

De glazenwasser van MK Dienstverlening zorgt ervoor dat u van schone ramen kunt genieten. Volgens afspraak word de glasbewassing afgestemd en ingepland. De hoogwerkers die ingezet worden, worden voor elk project worden op technische specificaties geselecteerd. Hierbij speelt werkhoogte, werkbereik, en gewichtsklasse een voorname rol.

Als basis voor de glasbewassing werken wij met 2 hoogwerkers in eigen beheer. Voor de overige plaatsen gebruiken wij de passende hoogwerkers die nodig zullen zijn om projecten snel en met succes af te ronden.

Ook buiten het Westland kunnen de hoogwerkers en telewasch-systemen (osmose was systemen) in gezet worden. Vooral bij projecten met veel oppervlakte bevatten kan de osmose wasmethode een goede oplossing zijn om streeploos de ramen te wassen.

VvE schoonmaakbedrijf voor het Westland, Den Haag

Als totaal dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) in de schoonmaak en glasbewassing verzorgt MK Dienstverlening bij Verenigingen van Eigenaren (VvE) in regio Westland, Delft, Den Haag, Haarlem, Utrecht, en Deventer.

Schoonmaakdiensten bij bedrijven voor een goede prijs

Niet alleen voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) maar ook bedrijven verzorgen wij Schoonmaakdiensten.

  • Kantoren schoonmaken
  • Bedrijven schoonmaken

Bij elk project speelt natuurlijk de prijs een belangrijke rol. Omdat ‘goede dienstverlening’ ten alle tijden centraal staat, zal het niet alleen om de scherpste prijs gaan of leidraad zijn.

Voor u als klant zijn de volgende kernwaarden belangrijk:

  • Afweging van de prijs
  • Vakbekwaamheid / Kwaliteit
  • Referenties
  • Prettige werksfeer
  • Wederzijds vertrouwen

Informeer naar onze aantrekkelijke prijs en werkwijze.

Schoonmaakbedrijf Westland

Informeer naar onze referenties

Meer weten?

Bel ons: 070  220 42 21 
Bgg Gsm (06) 50 28 36 39

of Email: info@mkdienstverlening.nl

 

We zijn online!